Jessie lijkt zich zorgen te maken tegenover Merel, hij voelt zich niet goed genoeg

Jessie lijkt zich zorgen te maken tegenover Merel, hij voelt zich niet goed genoeg

Jessie en Merel hebben de schaduw opgezocht. Merel kijkt naar Jessie zijn shirt en ze wijst naar de letter d. Ik ben toch deze d vraagt Merel. Diva en Donnie is het toch tegenwoordig vraagt Jessie op zijn beurt. Diva geen Donnie? Merel vraagt zich af waarom Jessie zo doet. Ik denk een stukje onzekerheid reageert Jessie. Onderaan de streep heb je gisteren eigenlijk gezegd dat je het niet meer leuk hebt. Ik voel me niet goed genoeg, niet leuk genoeg benadrukt hij. Merel laat weten dat dit komt doordat het nu anders is omdat Jessie zich anders gedraagt dan voor het weekend. Jessie lijkt niet helemaal te weten hoe hij met de situatie om moet gaan en hij loopt niet veel later weg. Zullen de twee nog met elkaar gaan praten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *