Merel is erg enthousiast wanneer ze haar pakketje ontvangt

Merel is erg enthousiast wanneer ze haar pakketje ontvangt

Merel kreeg afgelopen middag een leuk pakketje! Haar sieraden die ze gaat verkopen zijn binnen. Merel opent de post in bijzijn van Mariska en Mylène. Wat snel! zegt Mylène. Ook het cadeautje dat Merel heeft gekocht voor Jessie die maandag jarig is. Natuurlijk wil ze het cadeau in haar huisje verstoppen, maar dit moet nog even wachten omdat er vanavond B&B gasten in het Franterpalace slapen. Gelukkig wil Mariska het voor haar bij zich houden. Het drietal gaat verder met het uitpakken van de binnengekomen goederen. Helaas is nog niet alles binnengekomen, Merel mist namelijk nog een pakket.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *