Shelley en Gerrit komen bij elkaar om hun onenigheid uit te praten tijdens een lang gesprek

Shelley en Gerrit komen bij elkaar om hun onenigheid uit te praten tijdens een lang gesprek

Eerder hebben Gerrit en Shelley een heftige conversatie gehad. Shelley heeft een brief gekregen waarin staat wat Gerrit achter haar rug om heeft gezegd. Zo stond er in de brief dat Gerrit Shelley dom heeft genoemd. Wanneer de twee op het Utopia 2 terrein samen zijn gekomen om te praten, geeft Shelley aan dat ze bevestiging van Gerrit wil. Ik wil dat je eerlijk bent begint Shelley het gesprek. Je wil dat ik het in je face zeg? reageert Gerrit. Ik heb het nog niet van jou gehoord antwoordt Shelley. Nou, ik had op die dag dat ik van je walgde niet echt zin om te zeggen dat ik van je kots gaat Gerrit verder. Je kan toch naar me toe komen? merkt Shelley vervolgens op. Shell, je weet donders goed hoe je bent zegt Gerrit.  Ja, dus? Kan je niet tegen de waarheid? vraagt Shelley. Nou, weet je. Daar wacht ik soms gewoon mee laat Gerrit weten. Net zoals hoe jij soms ook doet. Dat we qua iq niet op hetzelfde niveau zitten, betekent niet dat ik dom ben of dat ik niet slim ben gaat Shelley verder. Ik kan me niet heugen dat ik dat gezegd heb zegt Gerrit. Als ik je familie moet geloven, dan wel. Maar ik weet niet of ik je familie moet geloven benadrukt hij.. Ik geloof m’n familie eerder dan ik jou geloof laat Shelley weten. Ze heeft al genoeg bullshit over me geschreven wat in werkelijkheid anders blijkt te zijn merkt Gerrit op. Zou kunnen zegt Shelley, maar dan straal je het wel uit dat anderen dat zo zien. Tja, Shelley. Welkom in Utopia zegt Gerrit op zijn beurt. Ik weet best hoe het werkt benadrukt Shelley. Dus dat hoef je me niet te vertellen. Jij houdt gewoon geen rekening met mij. Je doet dingen met een vriendin van me. Nou, hoe wij nu zijn. Ik kan je nu niet mijn vriendin noemen vervolgt Gerrit. Misschien komt dat nog wel. Dan zien we dat wel. Onze relatie is gewoon nu… Ik dacht dat jij een slimme jongens was reageert Shelley. Ik ben ook niet perfect laat Gerrit weten. Niemand is perfect, maar je bent toch wel een slimme jongen antwoordt Shelley.

Vervolgens wordt het gesprek heftiger.Als jij nou normaal met situaties om kan gaan merkt Gerrit op. Snap je dan ook hoe het over kan komen voor mij? reageert Shelley. Je laat ons verpesten door een foto of door met andere chicks te flirten of heb je daar schijt aan? Wij hebben heel lang geprobeerd, maar ik wil je niet bewust kwetsen benadrukt Gerrit.  Je bent wel belangrijk voor mij, maar ik heb wel vrijheid nodig. Ja, eigenlijk wat je nu vertelt, dat gaat het ene oor in het andere oor uit reageert Shelley op haar beurt.
Dan kunnen we beter een einde breien aan het gesprek eindigt Gerrit. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ria at 08:20

    Shelley stop hiermee verlaag je niet zo pak hem in met een grote strik erom.Ik hoop echt dat met de stemming de beste naarbuiten gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *