Mylène krijgt een aanbod, een coach wil helpen met zingen

Mylène krijgt een aanbod, een coach wil helpen met zingen

Met een e-mail loopt Hiske over het Utopia 2 terrein. Ze gaat naar Mylène toe die nog geen idee heeft wat haar te wachten staat. Waar heb jij heel veel zin in vraagt Hiske met een grote glimlach. Eten? reageert Mylène lachend. Wat zou je nog heel graag in Utopia willen doen gaat Hiske verder. Mylène is erg enthousiast en ze laat weten dat ze nog heel veel doelen heeft.Vertel het me roept Mylène. Hiske leest daarna voor dat de afzender van de e-mail Mylène wil coachen met zingen. Mylène springt een gat in de lucht van blijdschap. Ze kan het bijna niet geloven. Dat meen je niet?! stamelt ze en ze slaat haar hand voor haar mond. Oh, wat vet benadrukt ze. De twee geven elkaar een high five. Mylène besluit om de afzender direct te antwoorden. Hoe zal de zangles uitpakken voor Mylène?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *