Ikbal stuurt een bijzonder filmpje naar de bewoners van Utopia 2

Ikbal stuurt een bijzonder filmpje naar de bewoners van Utopia 2

Hiske zit achter de computer als haar oog valt op een filmpje van Ikbal. Wat is dit dan zegt Hiske verbaasd tegen zichzelf. Ze bekijkt het video en even later komt Jessie erbij zitten om ook te kijken. De video gaat over zogeheten spookjongeren. Dit zijn jongeren die niet staan ingeschreven. Hij praatte wel lekker rustig merkt Jessie op als ze de video hebben bekeken. Ook Hiske is onder de indruk. Ik vind dat hij het wel tof deed benadrukt ze. Wat later komen ook de andere bewoners de video bekijken. Jens vraagt aan Hiske of ze nieuwe informatie heeft gehoord. Dat is volgens Hiske niet het geval. Je wordt wel even met je neus op te feiten gedrukt zegt ze. Het verhaal is wel duidelijk en dat vind ik heftig. Hiske is van mening dat de bewoners aandacht moeten besteden aan spookjongeren. Zal Hiske hier iets mee doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *