Alexandra voelt zich aan de kant gezet door Adriaan

Alexandra voelt zich aan de kant gezet door Adriaan

Adriaan en Franny lijken de laatste tijd steeds meer naar elkaar toe te trekken. De twee zijn echte maatjes, iets wat Alexandra voorheen ook met Adriaan was. Terwijl Alexandra in de keuken staat, praat ze met Gerrit over Adriaan en Franny. Adriaan en ik hebben niet meer zo’n band zegt Alexandra. Daar is iemand anders voor in de plaats voegt ze eraan toe. Toch vertelt ze dat ze het allemaal wel best vindt nu. In het begin vond ik het wel jammer gaat Alexandra verder. Gerrit laat weten dat Adriaan een onstabiele factor is en dat hij nu eenmaal zo met mensen omgaat. We waren gewoon echt maatjes gaat Alexandra teleurgesteld verder. En dat word je out of the blue aan de kant gezet. En vertelt daarna dat ze Adriaan zijn gedachten totaal niet begrijpt. Zullen Alexandra en Adriaan ooit weer naar elkaar groeien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *