Adriaan en Franny lijken elkaar helemaal te hebben gevonden, ze zijn blij met hun vriendschap

Adriaan en Franny lijken elkaar helemaal te hebben gevonden, ze zijn blij met hun vriendschap

Adriaan en Franny trekken de laatste tijd steeds meer met elkaar op. De twee slapen bij elkaar en ze lijken het erg gezellig te hebben. Ik ben wel echt blij dat je mijn maatje bent zegt Adriaan met een glimlach als hij met Franny voor de caravan zit. Franny lijkt er net zo over te denken. Ik vind het wel gezellig voegt ze eraan toe. Envertelt dat de twee dat eerst niet hadden. Eerst spraken we elkaar niet eens legt ze uit. Adriaan lacht. Nee, dat klopt zegt hij. De twee praten verder en Adriaan laat weten dat hij het wel fijn vindt om met iemand te slapen. Hierbij hoeft het voor hem helemaal niet intiem te zijn. Daar lijkt Franny zich in te kunnen vinden. Zullen Franny en Adriaan vanavond weer tegen elkaar aan kruipen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *