Adriaan vertelt Merel over de discussie tussen Shelley en Jens

Adriaan vertelt Merel over de discussie tussen Shelley en Jens

Shelley en Jens hebben gisteren een discussie met elkaar gehad. Jens heeft Shelley aangesproken, omdat er nog een aantal producten van Shelley bedrukt moeten worden voor klanten. Adriaan laat weten dat Shelley zich niet stoorde aan de woorden van Jens, ondanks dat Jens verantwoordelijk is voor de webshop. Toen zei Shelley, je moet je er niet mee bemoeien legt Adriaan verder uit. En vertelt dat hij het raar vindt dat Shelley niet even met haar product bezig gaat. Het is ook vaak me, myself and Shelley gaat Adriaan verder. Daar is Merel het mee eens. Volgens Adriaan zou Shelley hebben gezegd dat Jens alleen haar aanspreekt maar dat is volgens Jens niet waar. Dit kan Merel beamen, want zij wordt ook wel eens door Jens aangesproken over de webshop. Ik vind het fijn als hij het bij mij doet legt ze uit. Ik kan ook heel laks zijn benadrukt ze. Adriaan lijkt niet blij te zijn met de houding van Shelley. Hij vertelt dat als je iets op de webshop verkoopt, je er ook zorg voor moet dragen. Ja, dat ben ik zeker met je eens reageert Merel. Hoe denken jullie over de situatie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *