Jessie en Merel praten over hun relatie, is het breekpunt bereikt?

Jessie en Merel praten over hun relatie, is het breekpunt bereikt?

Jessie en Merel zijn al een tijdje samen, maar hebben er nog niet een te duidelijke stempel opgelegd. Afgelopen avond is dit echter anders dit omdat ze beiden het idee hebben dat het met hun relatie niet helemaal top gaat. Ze hebben er zelfs voor gekozen om niet bij elkaar te gaan slapen, totdat de twee besluiten om een gesprek met elkaar aan te gaan en al hun gevoelens te bespreken. Het is dat ik niet zo lekker in mijn vel zit begint Jessie. Jammer dat het invloed heeft over ons antwoordt Merel. De twee leggen daarna al hun gevoelens bloot en bespreken wat er beter kan maar dit lijkt niet goed uit te pakken. Zo wordt het praten uiteindelijk meer een discussie. Ik weet niet meer wat ik moet zeggen. Voor mij komt dit out of the blue zegt Jessie. Ik ook niet. Ik heb geen idee reageert Merel.  Uiteindelijk valt er een stilte in het gesprek en lijkt het alsof er een einde komt aan hun relatie, totdat ze nog hun laatste woorden uitspreken. Ik voel me nog steeds k*t zegt Jessie. Ik ook. En ik heb het warm laat Merel weten. Slapen dan maar? vraagt Jessie. Ja antwoordt Merel kort maar krachtig. Ondertussen klimt ze de boot op. Ik dacht dat je naar je eigen huisje zou gaan merkt Jessie op. Merel kijkt Jessie aan en het lijkt alsof ze langzamerhand gekalmeerd zijn. De twee besluiten toch om samen te sluiten…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *