Gerrit en Jessie oefenen aan hun zomerhit van Utopia 2

Gerrit en Jessie oefenen aan hun zomerhit van Utopia 2

Gerrit is afgelopen avond onderweg naar Jessie, want hij wil graag samen met Jessie nog oefenen voor hun zomerhit. De twee zijn ver met hun teksten en moeten alleen nog werken aan hun melodielijn. Samen spelen ze vervolgens in op hoe de melodie van het nummer gaat en rappen en zingen ze hun teksten erop los. Zal hun nummer echt een zomerhit worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 09:10

    Zal toch wel niet, ze kunnen niet eens zingen, rappen ?? Eerst zien. Ik hoop nu al dat het een grote flop zal gaan worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *