Shelley confronteert Gerrit na haar post met schokkende berichten

Shelley confronteert Gerrit na haar post met schokkende berichten

Shelley krijgt afgelopen avond een stapel met post en ze is ontzettend blij. Wanneer ze de brieven leest, ziet ze dat ze niet alleen post heeft van haar moeder maar ook van een oud Utopia 2 bewoner. Ik heb ook post van Lotus zegt ze blij. Zodra ze begint met lezen, merkt ze dat er zoveel positieve berichten in staan. Wow, je moeder is trots zegt Alexandra tegen Shelley. Hiervan moet Shelley huilen van blijdschap.

Shelley heeft alles rustig doorgelezen. Hieruit blijkt dat Gerrit vaak achter Shelley haar rug om heeft geroddeld en zegt dat hij Shelley dom vindt. Zodra Shelley Gerrit apart roept, lopen de twee naar het atelier. Ze legt alles uit en Gerrit is er stil van. Ik heb geen idee geeft Gerrit als reactie. Wanneer de discussie heftiger wordt, maakt Gerrit er een einde aan en loopt weg. Staan blijven zegt Shelley. Dit heeft alleen geen zin. Gerrit loopt weg en loopt Andrea tegen het lijf. Ook Andrea mengt zich in het gesprek en wil Shelley beschermen. Ik heb altijd tegen je gezegd dat je beter verdient zegt ze tegen Shelley. Ik kies altijd haar kant, Gerrit eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 48    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *