Jordie vertelt op wat voor type hij valt

Jordie vertelt op wat voor type hij valt

Andrea, Shelley en Alexandra zitten afgelopen avond samen op de loungebank en bespreken wat dingen. Ook komt Jordie aan bod. Het drietal is nieuwsgierig naar op wat voor type hij valt. Wanneer ze daarover beginnen, loopt net Jordie langs. Jordie gaat bij de vrouwen zitten. Op wat voor type val jij eigenlijk? vraagt Andrea vervolgens. Ik heb nog nooit een relatie gehad laat Jordie weten. Een korte stilte valt. O, wacht. Je vroeg naar mijn type. Ik heb niet echt een type waar ik op val gaat Jordie verder. Je hebt geen type? Iedereen heeft toch wel een type? vraagt Shelley daarna. Andere vraag. Ben je het mannetje of het vrouwtje? vraagt Alexandra. Nou, ik val meestal op ouder, langer en mannelijk laat Jordie weten. Dat was de laatste keer dat ik wat met een jongen deed alleen niet zo. Die was vrouwelijker, kleiner en jonger. Met z’n vieren lachen ze hardop. Mijn beste vriend is ook gay. Hij is niet per se mannelijk of per se vrouwelijk. Hij is gewoon zichzelf vertelt Shelley. Ik heb soms wel van die momenten… laat Jordie weten. Hierom moeten ze weer lachen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *