Adriaan en Jessie hebben ruzie over het verkopen van levende dieren vanuit Utopia 2

Adriaan en Jessie hebben ruzie over het verkopen van levende dieren vanuit Utopia 2

Jessie heeft een nieuw plan. Hij wil namelijk levende dieren gaan verkopen in Utopia 2. Het lijkt erop dat Jessie de vissen hier het meest geschikt voor vindt. Als Adriaan het plan hoort, is hij het hier absoluut niet mee eens. Ik heb hier best moeite mee zegt hij dan ook tegen Jessie. Zou je het daarvoor willen afzeggen? Jessie lijkt hier echter geen gehoor aan te willen geven. Daarom doe jij het niet, toch? reageert hij. Adriaan laat weten dat ze een groep zijn en dat als iemand ergens moeite mee heeft, hij ook rekening met diegene zou houden. Het doet mij echt pijn benadrukt Adriaan verder. Jessie raakt vervolgens geïrriteerd. Hij zegt dat Adriaan de laatste dagen veel negatieve dingen over hem heeft gezegd. Dan moet ik rekening met jou gaan houden vraagt Jessie. Jij hebt zo’n teer huidje, daar kan jij niet tegen reageert Adriaan. De twee belanden daarna in een flinke discussie. Zullen de twee het nog uit praten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *