Dylan krijgt een positieve e-mail binnen

Dylan krijgt een positieve e-mail binnen

Mariska zit achter de computer als haar oog valt op een nieuwe e-mail. O, Dylan zegt Mariska tegen Dylan. Ze begint de mail te lezen. Hierin staat dat Dylan iemand heeft benaderd voor tips bij het tatoeëren. De afzender van de mail is erg enthousiast en hij schrijft dat hij en twee collega’s Dylan zeker kunnen helpen bij het verder ontwikkelen van realisme. Dylan wil zich hier wat meer op toeleggen. Dit is cool zegt Mariska met een glimlach en ook Dylan ziet het helemaal zitten. Hij geeft Mariska een high five. Lekker bezig man eindigt Mariska trots. Gaat Dylan zich snel nog verder ontwikkelen in tatoeëren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *