De uitvoering van het hitteplan in Utopia 2 verloopt niet soepel

De uitvoering van het hitteplan in Utopia 2 verloopt niet soepel

Het gaat niet goed met het hitteplan van Utopia 2. Jordie merkt het op als hij naar Merel loopt. De oudjes hebben geen water gekregen zegt hij. Merel wil meteen in actie komen. O roept ze. Dan moeten we actie ondernemen voegt ze eraan toe. Hiske erkent het probleem. Ik verdroog als oudje zijnde benadrukt ze. Gerrit was er gisteren mee bezig maar vandaag heeft hij helemaal niks gedaan. Jordie kan Hiske. geruststellen. Ik heb het aangegeven bij Gerrit, dus jij wordt zo meteen nog even nat gemaakt legt hij met een glimlach uit. Zullen de ouderen bewoners in de toekomst nog beter worden verzorgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *