Jens is klaar met Shelley, het wordt tijd dat ze haar troep opruimt

Jens is klaar met Shelley, het wordt tijd dat ze haar troep opruimt

Jens is een beetje klaar met Shelley. Hoe denken jullie dat ik Shelley zo ver ga krijgen om haar kappersstoel naar het atelier te verplaatsen vraagt hij aan de groep tijdens de lunch. Iedereen die aanwezig is zegt dat het hem niet gaat lukken. Jens heeft het al twee keer aan haar gevraagd maar Shelley weigert het te doen. Ik zit nu in mijn hoofd te twijfelen of het te heftig is om te zeggen als het er aan het eind van de avond nog staat dan tief ik het de sloot in, gaat Jens verder. Dat vindt Jordie wel te ver gaan. Franny oppert het idee om de stoel te verstoppen en te vertellen dat hij is weggegooid. De bewoners snappen Jens wel, want ze merken op dat Shelley nooit haar spullen opruimt. Zal Shelley in de toekomst wel haar spullen gaan opruimen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *