Er lijkt een splitsing gaande in de bewonersgroep van Utopia 2

Er lijkt een splitsing gaande in de bewonersgroep van Utopia 2

Er lijkt een splitsing gaande in Utopia 2. De discussie tussen Adriaan en Jessie blijft de gemoederen bezighouden en afzonderlijk zijn de groepen er druk over in gesprek. Mariska en Hiske staan achter Jessie Adriaan leeft op discussie zegt Mariska. Later geeft ze tegen Jessie aan voorlopig even niet met Adriaan te praten. Als Andrea en Jordie aan het praten zijn komt Adriaan erbij zitten en vertelt wat Jessie heeft gezegd. Het tweetal lijkt juist achter Adriaan te staan. Ook Jens lijkt onderdeel te zijn van team Adriaan. Zullen de bewoners weer een eenheid gaan vormen of is er echt een splitsing gaande?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *