Jordie denkt zelf dat hij gaat botsen met de groep

Jordie denkt zelf dat hij gaat botsen met de groep

Andrea en Jordie lijken het goed met elkaar te kunnen vinden. De twee zijn aan het schilderen met elkaar als Jordie bespreekt hoe hij zich hier voelt in Utopia 2. Je bent goed met iedereen, toch vraagt Andrea aan hem. Jordie beaamt dit maar geeft aan dat hij bang is dat sommige bewoners soms zijn hoge energie vervelend vinden. Hij vindt dit niet erg en snapt het juist als mensen zich hieraan gaan ergeren. Ik denk dat jij en Merel een keer gaan botsen geeft Andrea op haar beurt aan. Jordie is het hiermee eens en weet zeker dat dit een keer gaat gebeuren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *