Jordie vindt mede bewoner Brandon het knapst

Jordie vindt mede bewoner Brandon het knapst

Alexandra en Jordie hebben een gesprek als Brandon langsloopt. Alexandra maakt een opmerking over Brandon. Bran ziet er goed uit zegt hij. Jordie is het ermee eens en vertelt dat hij leuke kleuren aan heeft. Alexandra probeert de aandacht van Brandon te trekken, als Jordie zegt dat Brandon hier het knapste koppie en lichaam heeft. Brandon is hier de knapste. Alexandra vindt Adriaan het mooiste figuur hebben. Zijn jullie het met de nieuweling eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *