Jessie en Adriaan hebben ruzie over geld verdienen

Jessie en Adriaan hebben ruzie over geld verdienen

Adriaan was er gisteren niet blij mee dat er geld verdiend zou gaan worden met vissen en liet dit merken aan Jessie. Vandaag hebben de mannen opnieuw een flinke ruzie met elkaar om dit onderwerp. Weet je wat ik niet begrijp? Laatst bestellen we McDonalds, weet je wat met die kuikens gebeurt? zegt Jessie. Absoluut antwoordt Adriaan. Maar waarom maak je je daar niet druk om? gaat Jessie verder. Lieve man, ik maak me er elke dag… zegt Adriaan. Vissen is voor mij de normaalste zaak van de wereld onderbreekt Jessie hem. Dit is voor mij een podium om te laten zien wat wij de dieren aandoen. En gisteren was jij het ideale moment dat ik mijn podium kon gebruiken, dus heb ik hem gebruikt gaat Adriaan verder. En vraagt zich af waarvoor Jessie binnenkwam voor ondernemen? Is dit het beste ondernemingsplan dat je hebt? Om daar te gaan zitten en met dierenleed geld te gaan verdienen zo meteen? valt hij uit. Ik dacht echt dat je alleen goudklompen zou uitpoepen maar het meeste wat je uit poept is gewoon poep vervolgt hij. Jessie komt er vervolgens tussen maar van alle dingen die hier zijn gedaan, heb je enig idee hoeveel winst er is gedraaid?. Jessie antwoordt zelf, zeven en een halve rug. Heb jij hier in je zo goed als vijftien maanden überhaupt zoveel winst gemaakt? Adriaan reageert ontkennend daar kwam ik niet voor binnen benadrukt hij. Na nog een heftige discussie lopen de twee, nog altijd pissig, uit elkaar. Gaat het nog goed komen tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Corry at 17:46

  Ja Adriaan gebruikt het platform waarvoor hij is binnen gekomen!
  Misschien zou een beetje respect naar Adriaan hierin zeker op zijn plaats zijn!
  En om zo laag te zinken dat je de vissen uit het meertje moet halen om vervolgens te gaan verkopen, ja dan ben je een echte loser!!
  Omdat zijn rommel op de webshop niet verkoopt, en hij niets afmaakt gaat hij maar vissen!
  Jessie heeft het over wat hij wel niet verdiend heeft, als hij er nu ook eens naast zet wat het de BV allemaal gekost heeft waar hij vervolgens niets meer mee heeft gedaan!!
  Eens kijken op welk bedrag we dan uitkomen de zogenaamde boekhouder, die er belasting technisch weer net zo een puinhoop van maakt als in Utopia 1!!!
  Hij vergeet een aantal belastingen gemakshalve maar die gaan nog wel komen let maar op!
  Hij denkt laat ik in Utopia 2 eens af en toe zien dat ik hard kan werken buiten, dan zal ik vast en zeker Utopiaan van het jaar worden.
  Nou dat is hij in de verste verte niet!!
  Als er een iemand Utopiaan van het jaar mag worden en ook echt verdiend, dan is het Brandon die zich vanaf dag 1 ingezet heeft voor Utopia 2 op te bouwen vanaf niets!
  Nooit eigen belang gehad en staat voor iedereen klaar, en staat voor de groep!
  Dat kan Jessie zeker niet zeggen die staat alleen voor eigen belang over de ruggen van de andere Utopianen!!
  Wegwezen dat irritant figuur!!

 2. Ria at 12:52

  De golddikker wat heeft hij al met het nieuwe aperaat om tatoo’s te verwijderen verdient.Niet alles lukt Jessie Jouw missers mogen ook wel eens genoemt worden.Ik verwacht de blauwe balk want je zegt iets over Jessi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *