Jessie denkt dat mensen niet zichzelf zijn in Utopia 2

Jessie denkt dat mensen niet zichzelf zijn in Utopia 2

Jessie trekt de integriteit van andere bewoners in twijfel. Er zijn mensen die buiten gewoon helemaal prima vissen zegt Jessie En die dan bij Adriaan in de buurt zijn, er niet aan mee doen. En zegt verder dat ze niet zichzelf zijn. Iets wat hij zelf wel is. Mariska is het helemaal met hem eens. Ook vindt Jessie Adriaan niet helemaal tof. Mariska merkt op dat ze geen goedemorgen meer van hem krijgt. Die is echt niet goed bij zijn hoofd zegt hij hoofdschuddend als hij samen met Mariska bij de vissen gaat kijken. Denk je dat Mariska en Jessie nog zullen bijdraaien? Of gaan ze de confrontatie aan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 12:44

    Blijf van die vissen af ze zijn al gestrest iedere keer springt iedereen in het water begrijpelijk maar het verstoord wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *