Franny praat met Andrea over de ruzie met Shelley

Franny praat met Andrea over de ruzie met Shelley

Franny en Shelley hebben gisteren ruzie met elkaar gehad. Shelley zou zich negatief hebben uitgelaten over de nagelstudio van Franny, waarop Franny boos op Shelley reageerde. Achteraf denk ik: dat was ook weer niet nodig, zegt Franny tegen Andrea. Shelley heeft Franny verteld dat het niet persoonlijk was, maar Franny kreeg dit gevoel wel. Zijn jullie nog echt vriendinnen?, vraagt Andrea. Nee, reageert Franny resoluut. Ik zie haar niet meer als mijn vriendin. Andrea zegt dat ze het jammer vindt. Zal het nog goedkomen tussen Franny en Shelley?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *