Jordi weet niet hoe hij met Adriaan om moet gaan

Jordi weet niet hoe hij met Adriaan om moet gaan

Jordie is nog maar net in Utopia 2 en lijkt al goed in de groep te vallen. Wanneer Adriaan en Jordie aan gister avond aan het koken zijn, wil Adriaan graag iets aan hem vertellen. Ik vind jou wel een toffe gast, geeft Adriaan aan en onderbouwt dat Jordie gewoon lekker zichzelf is. Jordie weet niet goed hoe hij om moet gaan met deze complimenten. Ik krijg niet zo vaak complimenten, geeft hij aan. Adriaan meent het oprecht en dat maakt Jordie verlegen. Vind jij dat Adriaan gelijk heeft over Jordie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *