Adriaan snapt er niks van, waarom houden de bewoners geen rekening met de dieren?

Adriaan snapt er niks van, waarom houden de bewoners geen rekening met de dieren?

Adriaan leek gister een slechte dag te hebben. Hij geeft aan niet lekker in zijn vel te zitten en daarbij komt ook dat hij vindt dat sommige dingen in Utopia 2 niet kunnen. Andrea ziet dat er iets aan de hand is met Adriaan. Adriaan geeft aan dat het te maken heeft met het vissen, ik vind het onrespectvol hoe ze met dieren omgaan. Adriaan wil graag dat de vissen met rust gelaten worden. Andrea is het hier mee eens en snapt het nut van het vissen ook niet. Zal Adriaan bijdraaien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *