Jessie en Gerrit willen vissen uit Utopia 2 verkopen, een gat in de markt?

Jessie en Gerrit willen vissen uit Utopia 2 verkopen, een gat in de markt?

Jessie en Gerrit zien een gat in de markt. Ze hebben een Utopia 2 meer waar behoorlijk wat vissen in zwemmen, dus waarom geen vissen gaan verkopen? Eerder vandaag heeft Jessie daarom meteen vis spullen besteld, zoals hengels, aas en een aquarium, die tegen de middag zijn binnengekomen. Nadat Jessie de spullen overhandigt krijgt neemt hij samen met Gerrit plaats bij het meer. Vol goede hoop gooien ze hun hengels uit. Shelley en Merel komen gezellig even kijken en willen ook wel even vissen. Helaas zonder succes. We hebben al vier vissen gevangen. Sick hè roept Jessie even later enthousiast. Zal het echt een gat in de markt zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 08:22

    Laat die beesten daar leven laat jullie eigen handen eens geld gaan verdiene.Met jullie levensstijl kun je van se opbrengst misschien een dag eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *