Gaat Andrea zich richten op dj’en?

Gaat Andrea zich richten op dj’en?

Shelley en Andrea lopen over het Utopia 2 terrein. De twee vrouwen gaan richting de dj set in het atelier. Andrea wil namelijk gaan draaien en Shelley is heel benieuwd. Ik heb een USB besteld laat Andrea weten. Ik wil wel horen wat jij in huis hebt reageert Shelley. Ik denk dat iedereen wel wil horen wat jij in huis hebt voegt ze eraan toe. Side note. Dit is niet mijn muziek, dat komt nog gaat Andrea verder. Ondertussen legt ze uit dat het niet enkel draaien is maar ook een show weggeven. Ze zwaait vervolgens met haar armen en begint te dansen. Ook Shelley is snel overgehaald en doet vrolijk mee. Is DJ Rich Man niet meer de enigste dj van Utopia 2?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *