Jordie spreekt Shelley aan op haar gedrag

Jordie spreekt Shelley aan op haar gedrag

Shelley heeft een mail binnen gekregen waarin een klacht te lezen was. Een bezoeker heeft nagels laten zetten door Franny en is hier niet tevreden mee. Shelley heeft deze mail afgedrukt en laten zien aan Jordie, Alexandra en Merel. Hierna is Shelley pas naar Franny gelopen. Jordie vindt de manier waarop Shelley dit heeft aangepakt niet netjes en spreekt haar hierop aan. Het proces hoe je het hebt gedaan is voor mij persoonlijk niet oké geeft Jordie aan. Je loopt eerst naar de persoon zelf toe voegt hij eraan toe. Shelley snapt op haar beurt het probleem niet zo en vindt dat deze kwestie iets is wat de hele groep aangaat. Op zakelijk vlak is mijn optie altijd eerst naar de persoon toe gaan is Jordie zijn mening. Zal Shelley iets doen na de confrontatie van Jordie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *