Franny krijgt een confronterend mailtje van een klant

Franny krijgt een confronterend mailtje van een klant

Wanneer Shelley achter de computer zit, komt er een mailtje binnen. In de e-mail is te lezen dat een bezoeker nagels heeft laten zetten door Franny maar deze er al half afliggen en niet meer mooi zijn na een week. Shelley print de e-mail en de foto’s en laat het aan Merel zien. Dus we hebben een tattoo shop waarvan de tatoeëerder niet kan tatoeëren en een nagelstudie die geen nagels kan zetten geeft Merel geïrriteerd aan. Hierna loopt Shelley naar Franny en laat haar de e-mail lezen. Dat is wel erg lelijk geeft Franny vervolgens toe. Ze kruipt gelijk achter de computer. Zal ze het goed afhandelen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 44    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ria at 16:01

    Oje er wordt weer eens iets over de diva gezegd dus blauwe balk het is super gemeen om de mail aan het hoofd vab Utopia te laten lezen ja zo zie ik het…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *