Adriaan is boos, gefrustreerd en heeft stress

Adriaan is boos, gefrustreerd en heeft stress

Adriaan wil vanavond samen met Andrea zoete rijst gaan maken en hier hebben ze kokosmelk voor nodig. Als Adriaan hiernaar op zoek gaat, lijkt hij een beetje gestrest te raken. Andrea probeert hem te bedaren. Chill hé zegt Andrea. Ik zit echt niet lekker in mijn vel vandaag laat Adriaan vervolgens weten.  Anders laat je het gewoon gaat Andrea verder. Nee, ik doe toch niks fout? Ik ben mezelf zegt Adriaan. Als je me gewoon laat, dan is er niks aan de hand benadrukt hij. Als Adriaan de eet plannen voor vanavond met Andrea en Hiske bespreekt, lijkt hij behoorlijk geïrriteerd te raken. Jongens, ik ga hier echt weg. Ik probeer zo chill mogelijk te doen roept hij naar de twee vrouwen. Gefrustreerd loopt hij over het Utopia 2 terrein. Zijn mensen nou de dom om te poepen of hoe zit dat mompelt hij…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *