De bewoners van Utopia 2 letten extra op elkaar door de hitte

De bewoners van Utopia 2 letten extra op elkaar door de hitte

De hitte is ook zeker te voelen in Utopia 2. De bewoners hebben een hitteplan ingevoerd en letten hierbij extra op de oudere bewoners van Utopia 2. Mariska, Hiske en Alexandra hebben alle drie een buddy toegewezen gekregen die voor hen gaan zorgen deze dagen van de hitte. Gerrit loopt al de hele dag met een spons in zijn broek rond, om zo af en toe wat water in de nek van de drie te druppelen. De bewoners kunnen er om lachen en lijken het allemaal niet heel serieus te nemen. Wat zal deze hete dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *