Deze zaken zijn besproken tijdens de vergadering van 24 juli

Deze zaken zijn besproken tijdens de vergadering van 24 juli

De bewoners komen samen in de silo om te vergaderen. Shelley gaat de agendapunten langs en vraagt aan Jessie wat de status is van de btw aangifte. Hij geeft aan dat deze een stuk hoger is uitgevallen, namelijk €8600,- in plaats van de geschatte €6000. Ook dient er nog een factuur voor de beveiligers van het Trouble In Paradise festival betaald te worden.

Shelley vertelt daarna aan de groep dat ze graag een beauty dag wil organiseren. De bewoners reageren hier enthousiast op en zien dit wel zitten. Shelley wil dan graag haren knippen, Franny kan de nagels verzorgen, Mylène kan make-up opbrengen en Jessie kan de laserpeeling doen. Andrea vertelt dat zij morgen een longarts heeft uitgenodigd om een presentatie te geven over het stoppen met roken. Vandaag is Andrea ten slotte al 18 dagen gestopt. Ook Dylan heeft al twee maanden niet meer gerookt.

Mylène heeft ook een leuke mededeling: Ze wil graag een nieuwe kledinglijn starten met onbedrukte kleding. Ze heeft al een groothandel gevonden waarmee ze wil samenwerken en zelfs al een logo ontworpen. Ze vertelt verder dat het idee achter het merk is dat ze de kleding maar één keer verkoopt, dus op is op. En dan krijgen we gewoon weer een nieuw product, zodat je vernieuwend blijft voegt ze eraan toe. Ze wil graag goedkeuring van de groep en gelukkig reageert iedereen enthousiast. Enthousiast geeft Mylène Jessie een high five. Dit nieuws doet haar goed!

Ten slotte moeten de bewoners nog akkoord gaan met de nieuwe structuur. Er wordt straks een formulier op tafel gelegd met alle afspraken. Als de bewoners hieronder een krabbeltje zetten, gaan ze officieel akkoord met de nieuwe structuur en kunnen zij zich niet meer terugtrekken. Daarna zit de vergadering erop, zal iedereen zijn handtekening onder het formulier gaan zetten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *