Een groot mysterie in Utopia 2, in de nacht gaan er verschillende wekkers af

Een groot mysterie in Utopia 2, in de nacht gaan er verschillende wekkers af

Een groot mysterie in Utopia 2. Vannacht zijn er op verschillende tijden, op verschillende plekken, verschillende wekkers afgegaan. De bewoners waren hier niet zo blij mee. Om tien voor vier gaat de eerste wekker af, het is een wekker in de buurt van Gerrit. Hiske wordt niet wakker. Ook Alexandra is de klos, om vijf uur wordt zij bruut gewekt door het vreselijke geluid. Maar wat gebeurt daar om half zes? Gerrit lijkt zelf een wekker te zetten in het atelier! Door de ochtend heen gaan er her en der verschillende wekkers af. Als alle bewoners wakker zijn geworden beginnen de beschuldigingen. Welke grappenmaker heeft dit op zijn geweten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 71    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *