Heeft Shelley het moeilijk met Franny en Gerrit die naar elkaar toe groeien?

Heeft Shelley het moeilijk met Franny en Gerrit die naar elkaar toe groeien?

Het valt een aantal bewoners op dat Franny en Gerrit de laatste tijd weer closer zijn met elkaar.  Shelley lijkt hier moeite mee te hebben maar wil het zich niet aantrekken. Jordie en Alexandra zien dat Shelley ermee zit en spreken haar hier afgelopen avond op aan. Ik vind niet dat je dit verdient zegt Alexandra aan bij Shelley. Ook Jordie ziet dat het Shelley veel doet en geeft haar een compliment over hoe zij omgaat met de hele situatie. Beide bewoners geven aan er te zijn voor Shelley en geven haar een knuffel. Zal Shelley haar mond nog opentrekken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ria at 10:26

    Sta erboven het laat alleen maar zien wat voor personen zij zijn en hou erover op .Ik zou hem niet meer moeten zo’n afgelikte beer.De blauwe balk zal wel weer verschijnen dat wil alleen maar iets over jullie zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *