Gerrit en Jessie bespreken de nieuwe mogelijke liefde van Dylan

Gerrit en Jessie bespreken de nieuwe mogelijke liefde van Dylan

Kaylee, de vriendin van Dylan, heeft Utopia 2 kort geleden verlaten. Desondanks Dylan hier groot verdriet van had, lijkt het Gerrit en Jessie afgelopen avond op te vallen dat Dylan al snel aandacht trekt van een andere vrouwelijke mede bewoner. Andrea en Dylan, nieuw setje vraagt Gerrit aan Jessie. Gerrit vindt dat Andrea iets wegheeft van Kaylee en ook veel dezelfde interesses heeft als Kaylee. Ik denk dat Dylan het wel leuk vindt even met Andrea te gooien gaat Gerrit met een lach verder. Denk jullie dat Dylan zal zwichten voor Andrea?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *