Wordt het een zware nacht voor Gerrit?

Wordt het een zware nacht voor Gerrit?

Gerrit heeft de wekkers die Mariska heeft geïntroduceerd achterovergeslagen en verstopt. Hij is van plan de wekkers vannacht om vier, vijf en zes uur af te laten gaan in het Limburgse huisje en wil Hiske bij dit plan betrekken. Wat Gerrit niet weet, is dat Hiske al drie wekkers heeft verstopt op de slaapplek van Gerrit. Hiske speelt het spelletje mooi mee met Gerrit en doet alsof ze van niets weet. Zal Gerrit lekker slapen vannacht? Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *