Is Adriaan jaloers op de band tussen Gerrit en Franny?

Is Adriaan jaloers op de band tussen Gerrit en Franny?

Worden jullie weer een stelletje vraagt Adriaan als hij Gerrit en Franny in de vijver ziet liggen. Franny ontkent dat ze ooit een stelletje zijn geweest. Gerrit houdt op zijn beurt zijn mond. Als Adriaan in de silo aankomt, ziet hij Jens daar zitten. Adriaan laat weten wat er net bij de vijver is gebeurd. Het tweetal speculeert over wat Gerrit nu zegt. Die zegt nu ja, hij is gewoon jaloers zegt Adriaan. Die rare vegan, als je gaat geloven wat hij zegt ben je helemaal niet honderd reageert Jens. Hij snapt er helemaal niks van… gaat Adriaan verder. Hij heeft niet eens zijn basisschool afgemaakt merkt Jens op. Zo gaan de twee nog even door, ze ronden af met een glimlach naar elkaar. Denken jullie dat Adriaan jaloers is?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *