Merel en Jordie brengen iedereen op de hoogte van het hitteplan in Utopia 2

Merel en Jordie brengen iedereen op de hoogte van het hitteplan in Utopia 2

De aankomende dagen wordt het ook super warm in Utopia 2 en daarom hebben Merel en Jordie een hitteplan opgesteld. De bewoners komen samen in de silo om op de hoogte gebracht te worden. Oké jongens begint Merel. Vanaf morgen wordt het 38 graden, dus hebben we een Utopiaans hitteplan opgesteld, waar we hopen ons allemaal aan te gaan houden gaat ze verder. In het algemeen dient iedereen zijn of haar zonnebrandcrème in te leveren bij de bv. De bv zorgt voor een algemene zonnebrand insmeerpunt. Dit is van algemeen belang. Over het gehele Utopia terrein zullen meerdere waterpunten komen. Hier kun je vocht tot je nemen en jezelf verkoelen met een natte spons. Tot slot is het verboden om jezelf langer dan 30 minuten in de boven silo te begeven. Er wordt ook rekening gehouden met de dieren, die dienen om de twee uur gecheckt te worden op drinkwater en een fijne leefomgeving. Wat vinden jullie van de warmte?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *