Shelley is trots op de kaartverkoop van het filmevenement

Shelley is trots op de kaartverkoop van het filmevenement

De kaartverkoop is gisteren van start gegaan voor de filmavond. Shelley is trots en deelt graag met een aantal anderen wat ze al verkocht heeft. Zodra ze bij Mariska, Shelley, Andrea en Hiske staat, telt ze de verkochte kaarten. Tien, twintig, vierentwintig… zegt Shelley. Ze kijkt naar de anderen en begint te lachen. Nog 27 kaarten en dan zitten we op break-even gaat ze verder.  Wanneer heb je het online gezet? vraagt Mariska. Gisteren laat Shelley weten. Leuk meid zegt Hiske. Super leuk voegt Andrea eraan toe. De bewoners zijn trots op Shelley en hopen dat ze snel quitte speelt. Zal de filmavond een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *