Dylan wordt verdacht van het verwijderen van een belangrijke e-mail

Dylan wordt verdacht van het verwijderen van een belangrijke e-mail

Jessie is een belangrijke factuur voor zijn lasermachine kwijt. Hij denkt dat een van de bewoners deze e-mail verwijderd heeft maar niemand heeft toegegeven de schuldige te zijn. Vandaag doet hij opnieuw een rondje om de bewoners te ondervragen. Hij start zijn rondje bij Shelley en Hiske, die beiden ontkennen de mail verwijderd te hebben. Nadat hij zijn rondje heeft gedaan eindigt hij bij Jordie, Shelley en Hiske om zijn vermoedens te delen. Hij legt uit dat Dylan een beetje verdacht reageerde op zijn vraag. In mijn ogen sta je dan boven mijn verdachtenlijstje laat hij weten. Zal Jessie de dader kunnen achterhalen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *