De btw aangifte is binnen en dat brengt geen goed nieuws voor de bewoners uit Utopia 2

De btw aangifte is binnen en dat brengt geen goed nieuws voor de bewoners uit Utopia 2

Gerrit zit rustig achter de pc als hij een geluid van verbazing maakt. Hij roept Jens erbij. We hebben een btw aangifte, weet je hoeveel? De aangifte komt uit op 8648 euro. De aangifte was begroot op 6000 euro, met een lagere verwachting. Dit betekent dat de bewoners dus flink in het rood staan. Jens merkt op dat als de Katie knuffel het break-evenpunt haalt dat ze financieel de goede kant op gaan. Gerrit verlaat vervolgens Jens en gaat op zoek naar Jessie. Onderweg vertelt hij het nieuws tegen een aantal bewoners. Iedereen reageert geschokt. Als Gerrit het tegen Hiske vertelt, merkt ze op dat er buiten de markten om verder weinig wordt gedaan aan evenementen. Als Jessie de aangifte overhandigd krijgt, besluit hij hem gelijk te betalen. Laten we hopen dat de bewoners snel uit de financiële problemen komen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *