Adriaan wil gelijkheid voor iedereen en spreekt Jessie erop aan

Adriaan wil gelijkheid voor iedereen en spreekt Jessie erop aan

Adriaan benadert Jessie omdat hij ergens mee zit. Hij vindt het namelijk gek dat er voor de snackbar niet gepitched is. Adriaan ziet een pitch namelijk als iets anders dan een vergaderpunt. Hij denkt namelijk dat alles wat geld kost gepitched moet worden. Als Jessie vraagt waarom Adriaan erover valt, krijgt hij het antwoord, het moet natuurlijk niet zo wezen, dat de ene het zomaar krijgt en de ander ervoor moet pitchen. Als Jessie vraagt waarom Adriaan niet eerder naar hem toe is gekomen zegt Adriaan, omdat het niet eerder in mijn vaarwater is gekomen. Jessie reageert meteen dat hij zijn keuzes gebaseerd heeft op de groep. Adriaan vindt dat dit niet helemaal klopt dit omdat Jessie straks volgens het nieuwe systeem veel meer geld ontvangt dan andere groepsleden omdat hij een grootverdiener is. Ook benadrukt Adriaan dat het hem niks uitmaakt zolang het maar. gelijke monniken, gelijke kappen is. Denken jullie dat de snackbar mooi wordt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *