Gerrit denkt dat Jessie en Merel niet lang een relatie hebben

Gerrit denkt dat Jessie en Merel niet lang een relatie hebben

Gerrit en Hiske praten over de relatie van Merel en Jessie. Tijdens een goed gesprek zit het tweetal te praten in de tent. Ook bespreken de twee Merel en Jessie. Volgens Gerrit is het belangrijk problemen uit te spreken en volgens hem doen het verliefde paar dat niet altijd. Ze verschillen in dat opzicht veel van elkaar legt Gerrit uit als hij een onenigheid tussen Merel en Jessie naar voren haalt. Dingen onderhouden hier voor langere termijn is lastig vertelt Hiske, Gerrit is het met haar eens. Hiske denkt op haar beurt dat het Merel en Jessie een leuk stel zijn buiten Utopia 2, Gerrit valt op dat moment stil. Jij niet vraagt Hiske aan hem, hij blijft stil. Ik denk sowieso dat niemand op dit terrein voor elkaar gemaakt is legt Gerrit uiteindelijk uit. Denk jij dat Merel en Jessie lang bij elkaar zullen blijven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *