Een grap van Jordie wordt verkeerd begrepen

Een grap van Jordie wordt verkeerd begrepen

Het wordt deze week heel warm en de bewoners spelen daarop in. Wanneer Jordie, Jens en Franny buiten op de loungeset met elkaar aan de praat raken, oppert Jordie een idee. Misschien moeten we een hitteplan maken? stelt Jordie voor. Dat vind ik echt een goed idee voor bijvoorbeeld de diertjes antwoordt Franny. En voor alle ouderen gaat Jordie verder. Drink voldoende water. Smeer genoeg zonnebrand voegt Jens eraan toe. Dus dan moeten we constant achter His, Maris en Alexandra aanlopen en ze water aanbieden? reageert Jordie op zijn beurt. Een korte stilte valt. O, ik dacht dat je het over de ouderen van vrijdag had zegt Jens dan.  Het drietal moet lachen. Hierna geeft Franny aan dat een hitteplan wel nodig is met deze temperaturen. Gaan ze daadwerkelijk een hitteplan inzetten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *