Shelley krijgt les in het zetten van extensions

Shelley krijgt les in het zetten van extensions

Shelley krijgt vandaag les in het zetten van extensions. Het tweetal dat Shelley een cursus komt geven loopt heel enthousiast het Utopia 2 terrein op, Wat cool joh, hier. Shelley moet nog even stroom regelen maar daarna zijn ze klaar om te gaan. Alexandra heeft zich aangemeld als model voor Shelley. Nadat het model voor water heeft gezorgd, gaan ze zitten. Shelley legt uit wat ze wil bereiken in Utopia 2. Bepaalde dingen wil ik bijleren in het kappersvak, dat is dan extensions en dreads lijkt me ook superleuk om te leren. De cursusleiders geven aan dat ze graag terugkomen mochten ze niet aan alles toekomen. Als het viertal uitgebreid kennis met elkaar heeft gemaakt worden de haren van Alexandra gewassen en zoekt Shelley alle benodigde spullen bij elkaar. Het model gaat daarna op haar plek zitten en dan begint de les. Vol enthousiasme gaan Shelley en de cursusleidsters aan de slag.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *