Alexandra krijgt vandaag een bijzondere gast in Utopia 2

Alexandra krijgt vandaag een bijzondere gast in Utopia 2

Alexandra krijgt vandaag bezoek. Er komt namelijk een personal trainer langs voor haar om haar bijles te geven. Ze snapt alleen niet helemaal wat hij te maken heeft met leren, vertelt ze tegen mede bewoners Mariska en Jordie. Misschien begeleidt hij mensen bij hun studie om personal trainer te worden verklaart Mariska de komst. De gast van Alexandra kan haar misschien wel helpen bij haar missie. Ik wil gewoon de beste personal trainer worden van Noordwijk gaat ze verder. Naast de personal trainer krijgt Alexandra ook hulp van Gerrit. Gaat het Alexandra lukken om de beste personal trainer te worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *