Gerrit gaat aan de slag met de wekkers van Mariska, wat is zijn plan?

Gerrit gaat aan de slag met de wekkers van Mariska, wat is zijn plan?

Mariska heeft afgelopen avond aangegeven voor iedereen een wekker te hebben dit omdat ze vooruit wil. Gerrit heeft ook een wekker maar lijkt hier niet genoeg aan te hebben. Hij pakt vier wekkers, stopt ze in zijn broek en rent ermee weg. Terwijl hij naar de Mongoolse tent rent met de wekker gaat er één af. Die gaan we allemaal verstoppen in de huisjes en om drie uur zetten zegt hij met een lach. Voor nu stopt hij al de wekkers nog in zijn kist. Zal Gerrit de wekkers gaan verstoppen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *