Mariska roept de groep bij elkaar, ze heeft een missie

Mariska roept de groep bij elkaar, ze heeft een missie

Mariska loopt afgelopen avond met haar kist in haar handen naar de tafel toe en luidt vervolgens de bel. Iedereen komt samen en Mariska neemt het woord. Jongens, het is half acht en ik ben nu bijna vier weken binnen. Ik ben met een speciale missie hier binnen gekomen, om de bv in het groen te krijgen. Ik ben daar thuis heel lang mee bezig geweest, om te bedenken hoe wij dat gaan doen. Vandaag is de klap volgens mij op het nieuwe structuurplan gekomen. Ik heb iets heel leuks in mijn kist zitten, al bijna vier weken voegt ze eraan toe. Ik kom uit de keiharde sales, altijd vechten voor je plek en we willen met zijn alle naar de top, dus ik zeg wie gaat er mee?! De bewoners beginnen vervolgens te juichen. Mariska doet daarna haar kist open en haalt hier allemaal wekkers uit. Iedereen krijgt een eigen wekker en de bewoners lijken over het algemeen positief op haar idee te reageren. Zullen ze dit ook blijven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *