Alexandra heeft een topsporter geregeld die naar Utopia 2 komt

Alexandra heeft een topsporter geregeld die naar Utopia 2 komt

Alexandra heeft een passie voor sporten en gezondheid en wil haar passie graag delen met de andere bewoners. Ze heeft contact opgenomen met een vrouwelijke topsporter , om te vragen of ze een presentatie wil geven in Utopia 2. Vandaag krijgt ze het nieuws dat ze graag naar Utopia 2 toe wil komen en zelfs haar trainer meeneemt, iemand die Alexandra al kent uit de bodybuildingwereld. Ze is zo blij met dit goede nieuws dat ze zelfs een paar tranen van geluk laat. Hoe gaat de rest van de groep de presentatie vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *