Alexandra kan de druk niet aan en stopt met de cursus personal trainer

Alexandra kan de druk niet aan en stopt met de cursus personal trainer

Vanmiddag had Alexandra even een moeilijk momentje. Ze zag het leren voor personal trainer even niet meer zitten en liet weten dat ze er geen zin meer in had en ermee wilde stoppen. Gerrit wil haar hierin graag steunen en heeft daarom besloten om iemand langs te laten komen die haar bijles kan komen geven. Morgen om twaalf uur komt Stefano laat hij enthousiast weten. Ik krijg morgen extensions om tien uur, ik weet niet tot hoe laat dat duurt antwoordt Alexandra. Gerrit lijkt hier een beetje verbaast van te zijn. Dan zou ik dat lekker even afzeggen laat hij dan ook weten. Dit lijkt Alexandra echter niet van plan te zijn. Ik wil ook mijn haar doen zegt ze. En legt verder uit dat ze heeft beloofd om model te zitten voor Shelley haar cursus en dat ze deze afspraak absoluut niet wil afzeggen. Jordie mengt zich ook in het gesprek en vindt dat Alexandra een keuze moet maken of mooi haar, of bijles. Mijn haar gaat gewoon gebeuren, klaar eindigt Alexandra het gesprek. Ik wil niet verder met de opleiding zegt Alexandra wat later tegen Franny. Je zei gister nog, ik doe het op m’n eigen tempo probeert Franny haar nog over te halen. Alexandra laat weten dat ze de druk niet aan kan. Dan gaat het leren niet eindigt Alexandra. Stopt ze er definitief mee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *