De bewoners oefenen flink voor het toneelstuk, Mounira wil streng zijn en feedback geven

De bewoners oefenen flink voor het toneelstuk, Mounira wil streng zijn en feedback geven

Terwijl Mariska en Jessie druk aan het scheppen zijn, komt er een bekend gezicht het Utopia 2 terrein oplopen. Het is Mounira en voor de Utopiaanse filmavond geeft zij de bewoners acteerlessen en heeft ze een script geschreven. Mounira ziet dat er een nieuw gezicht op het terrein staat en dat ze zich allemaal voor de poort hebben verzameld. Vandaag wil ik streng zijn, want ik wil echt feedback geven geeft ze aan. Het is tijd dat de bewoners gaan aanpoten met hun stuk. Het eerste onderdeel is de scène bij de apotheek. Hiervoor lopen ze, nadat Shelley de kleding setjes heeft gepakt, naar de bar. Aan de slag!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *